RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyrer av mot Konkurransetilsynet

Sist oppdatert:
Erik Sture Larre (89) ligger an til å bli DnB NORs største private aksjonær, og han raser mot Konkurrensetilsynet som har varslet et mulig forbud mot fusjonen
Sture Larre mener Konkurransetilsynet har behandlet fusjonen
svært gammeldags, ifølge Dagens Næringsliv.

– For å være litt stygg, tilsynet griper inn og snakker om to butikker på hver sin side av gaten. Det er altfor snevert å dømme en bankfusjon ut fra snevre lokale forhold. Jeg mener at tilsynet ikke har hatt et vidt nok syn og tatt med det internasjonale momentet, sier Larre.

Larre mener Konkurransetilsynet har ofret altfor lite oppmerksomhet på konkurransen fra nordiske og utenlandske banker. 150 norske banker er mer enn nok, mener han.

– Dette er veldig gammeldags. Jeg har ikke sagt at det bare er tull det tilsynet sier, men det jeg vil fremholde sterkt er at de har sett på en side av saken som ikke har noen særlig betydning. Det er kanskje rart at jeg som en eldre mann sier dette, fremholder 89-åringen.

Sture Larre er største private aksjonær i Gjensidige NOR og leder representantskapet i banken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere