RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fytti grisen, Sharon!

Sist oppdatert:
Sharon Stone kan lett gå fra skjønnhet til udyr. Se bare på bildene her.

(SIDE2): Sharon Stone er hetere enn de fleste når det kommer til røde løpere. Men den spreke 49-åringen kan også gå fra den skjønneste prinsesse, til den verste fjortislignende desperate stjerne.

Avslørende
Suksessen med «Basic Instinct» henger fortsatt i bakhodet på Sharon Stone når det kommer til festantrekk. Hun kler seg mer enn gjerne i utfordrende antrekk - litt vel vågalt også, kanskje?

Et av Sharons siste antrekk er noe av det verste Side2 har vært vitne til. Stone ankom et ball i Miami i midten av november i en sort åletrang drakt.

Drakten med halterneck og lange bein med sleng viste også tydelig hva som befant seg under - og var spesielt avslørende i skrittet. Huff, huff... Dette må nå i hvert fall gå under kategorien «chartermote».

Dårlig missmatch
Den ellers så sexy skuespilleren har også ved flere anledninger kledd seg i plagg som overhodet ikke passer sammen. Se bare da hun tidligere i år dukket opp i den røde kardiganen til en mønstret bukse i helt andre farger, og den mønstret toppen til en bukse i militærmønster. Missmatch er «in», men dette blir bare helt feil.

Britney-palme og pelling i rumpa er heller ikke spesielt tiltrekkende.

Feil i private sammenhenger
Sharons feil blir oftest begått i private sammenhenger, og når hun er alene. Hvorfor ikke ansette den norske stylisten, Jan Thomas på heltid, Sharon? Vi tipper du har råd til det.

Les også:Se Jan style Sharon

Les mer om mote her

Er du fornøyd med oss? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere