RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

G16 til kvartfinalen

Sist oppdatert:
Vålerengas G16-lag er videre til kvartfinalen i NM.

Vålerengas G16-lag, som tidligere i år vant ATEA-turneringen på Valle, spilte i helgen borte mot Bærum i NM for G16-lag.

Kampen var lenge målløs men i andre omgang scoret Vålerenga to ganger på dødball og sikret avansement.

- Vi har alltid store ambisjoner i NM, så vi er kjempefornøyde med å gå videre. Det ble en tøff kamp. Bærum hadde gjort hjemmeleksen sin, lå tett og stengte oss bra. Spillet satt ikke helt for oss, men vi klarte å heve seg til 2.omgang, sa Vålerenga-trener Anders Fredriksen til fotball.no etter kampen.

Vålerenga-spillere var ballsikre og styrte det meste etter pause. Det var lite å si på at de gikk videre, selv om Bærum gjorde en hederlig innsats, melder fotball.no.

- Jeg er mest fornøyd med måten vi malte på og hevet oss. Det ble en sliteseier, men vi klarte å holde nivået helt inn. Tega var tøff i boksen og scoret to mål for oss, sier Fredriksen.

- Vi har et bra kollektivt og mange gode individualister. En ting er at vi har en bra ellever, men vi har ti spillere bak der igjen som holder et høyt nivå, fortsetter han.

Klikk her for alle resultatene fra G16-NM

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere