RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ga juryen gåsehud igjen

Sist oppdatert:
Rockekongen og sangtalentet sikret seg finaleplass i «Norske Talenter» fredag.

(SIDE2): Madeleine Christensen (15) tok nok en gang pusten fra «Norske Talenter»-dommerne. Og TV-seerne var like imponert. Etter å ha fått flest stemmer fra publikum gikk hun direkte videre til finalen.

Sist jurymedlem Jan Fredrik Karlsen så jenta fra Bergen opptre, uttalte han følgende:

- Jeg tror dette er kanskje en av de aller beste sangauditions jeg har sett, uansett hvilket talentshow det har vært på.

Og han er fortsatt like imponert. Karlsen påpekte at han fikk gåsehud av Madeleine og synes hun stod for kveldens beste opptreden.

Madeleine var også bookmakernes favoritt til å gå videre.

Les saken: - Madeleine (14) går videre

I kveldens semifinalen stod også rockekongen Vegard F. Dommersnes, trubaduren Oddvar Torsheim, balansekunstnerne Karoline Steinsrud og Richard Ljungman, dansegruppa Soulstars, komikeren Martin, sangtalentet Anders Haram og swingdanserne Sondre Olsen-Bye, Maria J. Øustedal og Cecilie Kappelslåen på scenen.

Det var Vegard og de tre sistnevnte danserne som kom på henholdsvis andre- og tredjeplass når det gjelder å få flest stemmer fra TV-seerne.

Det er da dommernes avgjørelse som teller, og Mia Gundersen ,Thomas Giertsen og Jan Fredrik Karlsen var enige om at det er Vegards rockering-talent som fortjener en finaleplass.

Les mer om «Norske Talenter» hos TV 2 Underholdning.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere