RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gå på oppdagelsesferd

Playray har lansert en virtuell verden - full av muligheter.

(SIDE2): Har du lyst til å innrede din egen leilighet på internett? Og gå på online kafé med venner? Hva med en oppdagelsesferd i en gammel borg?

Nå kan du gjøre alle disse tingene, og massevis av annet - i Playrays virtuelle verden Playforia. Her møtes ungdom denne vinteren.

Den virtuelle verdenen finner du her.

Det er enkelt å flytte inn i Playforia. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, designe din egen figur og vips har du kommet til en helt ny verden. Du bestemmer selv hvor din leilighet skal ligge og valgene er mange.

I tillegg til fellesområdene som parken, kafeene, Ville Vesten og den gamle borgen kan du besøke andre Playrayeres rom for å slå av en prat og kanskje få noen interiør tips?

Online communities blir mer og mer vanlig, og flere har oppdaget fordelene ved å kunne koble av i en ny verden. Akkurat som i et vanlig samfunn, har du alt som trengs tilgjengelig og du kan i tillegg slippe fantasien løs.

Og i motsetning til vanlig chat, blir det en helt unik opplevelse når din figur beveger seg fra et rom til et annet og snakker med nye eller gamle bekjente.

Det er enkelt å veksle mellom Playforia og Playrays morsomme nettspill. Dermed kan du enkelt utfordre noen av de du chatter med i kafeen eller i ditt rom til et slag biljard, minigolf eller poker.

Gå på oppdagelses ferd nå og bestem deg hvor du aller helst vil bo.

Playray er en tjeneste fra Nettavisen og Side2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere