RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ga politiet beskjed om at han var på vei

KNUSTE POLITIRUTA: Mannen i starten av 20-årene ble ikke fornøyd når politiet ikke hadde anledning til å fjerne en festdeltaker.
KNUSTE POLITIRUTA: Mannen i starten av 20-årene ble ikke fornøyd når politiet ikke hadde anledning til å fjerne en festdeltaker. Foto: Politiet

En mann i 20-årene ringte natt til søndag politiet i Mosjøen for å få bistand til å fjerne en festdeltaker fra sin bolig. Politiet hadde verken tid eller anledning til å hjelpe mannen. Det falt ikke i god jord.

– Han ringte operasjonsleder og ga beskjed om at han var på vei. Det skal ha vært en del henvendelser som har gått mellom politi og melder i forkant, forklarer operasjonsleder Bente Bygdås ved Helgeland politidistrikt til an.no.

Kald luft trekker inn
Mannen i 20-årene ble så observert mens han kom mot døra med en hammer i hånda.

– Han knuste døra av glass med hammeren. Døra er nå ødelagt og det trekker kald luft inn på i gangen på stasjonen, fortsetter Bygdås som forteller at det var døra i yttergangen på politistasjonen mannen knuste.


Hammeren er beslaglagt
– Hammeren er beslaglagt og mannen sitter i arrest. Om han mister retten til å bære hammer blir opp til politijuristen å avgjøre, sier operasjonslederen lattermildt.

Helgelandspolitiet er nå i kontakt med en noen som kan fikse døra.

– Når den nye døra kommer på plass har jeg ingen oversikt over, avslutter Bygdås.

Les flere saker i Avisa Nordland her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere