RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gaardes siste straffe

Etter sin andre straffebom for sesongen, overlater Viking-kaptein Allan Gaarde nå ansvaret fra krittmerket til noen andre.

STAVANGER STADION (Nettavisen): VIKING - TROMSØ 1-0:

Allan Gaarde har tatt tre straffespark for Viking denne sesongen. Dansken har bommet på to og scoret på ett. Og etter missen mot Tromsø overlater han nå ansvaret til en av sine lagkamerater.

- Like etter jeg bommet tenkte jeg «Hvorfor lot jeg ikke Nicolai ta den?» Han hadde sikkert scoret, konstaterer Gaarde.

Men til tross for straffebommen kunne Gaarde puste lettet ut etter kampen. Viking vant nemlig 1-0 over bunnrival Tromsø.

- Endelig kan vi smile igjen. Jeg skal avgjøre denne kampen i dag, men Ijeh reddet meg og hele Stavanger i dag. Det er fantastisk og veldig fortjent. Vi skaper jo mer enn ti sjanser, mener Gaarde.

- Plassen er ikke sikret
Vikings kaptein er likevel fullstendig klar over at plassen i Tippeligaen langt fra er sikret.

- Men seieren betyr veldig mye. Vi er ikke lenger sist på tabellen, og har selvtillit i bagasjen. Nå har vi sjansen til å klare oss i år. Jobben er ikke gjort ferdig, men nå kan vi se frem mot neste kamp, og jeg tror vi klarer det, sier Gaarde.

Nicolai Stokholm spilte kanskje sin beste kamp i Viking-trøya mot Tromsø. I likhet med Gaarde konstaterer han at Viking vant fullt fortjent.

- Vi har veldig god kontroll på Tromsø de første 45 minuttene, og det hadde ikke vært ufortjent om vi hadde ledet med 3-4 mål til pause, mener dansken.

- Ga aldri opp
Viking brente flere store målsjanser mot Tromsø, men Stokholm var aldri bekymret for at blåtrøyene ikke skulle sikre seg vinnermålet.

- Vi brenner en straffe i slutten av første omgang, men er ved godt mot også når andre omgang begynner. Vi tar ledelsen fullt fortjent. Etter det blir vi litt redde for å spille, men haler seieren i land og vinner fullt fortjent, oppsummerer Vikings midtbaneanker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere