RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gaddafi vil sette opp telt i New York

New York (NTB-Reuters-AP): Kommunale myndigheter nekter den libyske lederen Muammar Gaddafis å sette opp et ørkentelt på en tomt han har leid av milliardæren Donald Trump utenfor New York.

Gaddafi, som for første gang kommer til New York for å delta i FNs hovedforsamling, ønsker å sette opp et telt han kan bruke til selskapelighet under oppholdet, slik den eksentriske lederen pleier når han er på besøk i utlandet.

Arbeidere var allerede i gang med å sette opp teltet og parabolantenner på tomta da myndighetene i Bedford, fem mil nord for New York City, stanset arbeidet fordi et slikt telt ville være brudd på lokale reguleringer.

Gaddafi planla først å sette opp teltet på en tomt som den libyske FN-delegasjonen eier i New Jersey, men de planene ble stanset av myndighetene. En søknad om å sette opp teltet i Central Park ble også avvist.

Derfor leide han en tomt i en uke av Trump og satte i gang med å reise det grønne og gule teltet med brunt kamelmønster.

Trumps firma opplyser at de har leid ut tomta til partnere i Midtøsten og at de skal undersøke om disse partnerne har forbindelser til Gaddafi. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere