Gagas groteske kjole

Foto: (Getty)

Kjendisene prøvde å overgå hverandre på den røde løperen.

13.09.10 10:37

(SIDE2): Det var ingen tvil om at det var Lady Gaga som fikk mest oppmerksomhet for sitt antrekk under MTV Video Music Awards søndag kveld. Artisten viste seg fram i hele tre antrekk i løpet av den stjernespekkede kvelden, det ene mer oppsiktsvekkende enn de andre.

Grotesk kjøttkjole
Den ene kjolen den 24-årige artisten bar, var en flagrende Alexander McQueen-kreasjon, i gull, oransje og grønt, med et renessanseinspirert print i fronten.

LES OM TAYLOR SWIFTS REVANSJE OG PRISENE: - Du er uskyldig

Den prektige kjolen kombinerte Gaga med en blågrå parykk, og hun hadde festet en diger fjærkreasjon på toppen av hodet. Hun ble leid inn til Nokia Theatre i Los Angeles av flere menn og kvinner i uniform, og dette gjorde hele ankomsten til en svært så oppsiktsvekkende scene.

Den andre kjolen Gaga stilte i var også en McQueen-design, og den svarte kreasjonen kan sies å være en av de mest nedtonede antrekkene Gaga bar denne kvelden.

For det siste antrekket den populære artisten bar, var den såkalte kjøttkjolen, som hun blant annet poserte i japanske Vogue Men med.

Det groteske antrekket hadde hun stylet med kjøttsko, kjøttveske, og prikken over i-en, kjøttstykket på toppen av hodet.

Det kan nevnes at Gaga hanket inn en av de mest prestisjefylte prisene under gårsdagens utdeling, nemlig Årets video for «Bad Romance».

Se flere bilder fra den røde løperen i bildekarusellen nederst i saken!

Gjennomsiktig trend
Men Gaga var på langt nær alene om å prøve å tekke fotografenes kameraer.

Også Katy Perry (25) sørger for at blitzlysene gikk seg varme, men av litt andre grunner enn Gaga. Perry så som alltid sexy ut, og hadde valgt en kjole fra Marchesa med hvit underdel og gjennomsiktig overdel. Kun de svarte broderiene gjorde at ingen fikk se noe de ikke skulle se.

Broderiene kunne man også skimte under det korte skjørtet, som hadde lang splitt i siden. Hun kombinerte kjolen med et par høyhælte sandaler fra Jimmy Choo. Cher (64) var en annen som kanskje avslørte litt ekstra denne kvelden. Hun stilte i noe som lignet undertøy, med strømpeholdere og det hele. Hun kombinerte det flortynne antrekket med en kort skinnjakke og høye støvletter, og håret var selvfølgelig stort og volumiøst.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Skinnende stjerner
Det er også verdt å nevne at det var flere svært så lekre og trendy personer på den røde løperen denne kvelden. Blant annet kunne man se flere kjoler i gull, bronse og sølv. Førstnevnte en het trend blant kjendisene den siste tiden.

Tre av dem som skinte på den røde løperen var skuespiller Florence Welsh, i en lekker fotside gullkjole, samt realitystjernene Audrina Partridge og Lauren Bosworth i korte, ungdommelige kjoler i henholdsvis sølv og gull.

(se bildekarusellen nederst i saken)

SE FLERE BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN HER:

3712

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.