*Nettavisen* Nyheter.

«Gal mann» blir ekte mann

Marthe Sarine gleder seg til mamma og pappas bryllup om en drøy uke.

Marthe Sarine gleder seg til mamma og pappas bryllup om en drøy uke. Foto: Privat

Beklager, jenter: Kvinnen som rykket inn en annonse for å gi bort sitt prakteksemplar av en mann, bare spøkte. Nå skal de gifte seg.

Mari-Anne Lien (27) fra Steinberg i Buskerud annonserte at hun hadde gått i en ekte felle med sin kjære Kay Lien (28). Men det hele var bare en spøk. Nå nå blir de hverandres ektefeller, til tross for at den vordende brud skapte bruduljer med følgende annonse på finn.no:

«Mann med gode kvaliteter, men som driver psykisk terror, ønskes gitt bort. Katt og elendig bil følger med. Passer for deg som ønsker en slabbedask av en mann hjemme ravende rundt på trygd. Mottaker betaler porto».

Leserstorm
TV 2 Nettavisen humoristiske spalte Skråblikk omtalte saken, hvorpå det kom et skred av henvendelser til Mari-Anne.

- Telefonen har ringt uavbrutt. Spesielt mange har ønsket å overta for å gi ham videre til en søster, forteller hun lattermildt.

Men annonsøren har slett ikke til hensikt å gi bort sin kjæreste gjennom fire år. De to skal snarere tvert i mot gifte seg neste lørdag.

Unnskyld til familien
Og nettopp i forbindelse med bryllupet har spøken fått enkelte, uheldige konsekvenser. Ikke at Kay har latt seg friste til å la seg gi bort, men deler av familien deres har blitt støtt av Mari-Annes humoristiske annonse.

- Jeg vil be dem om unnskyldning. Dette var bare et pek mot mannen jeg er så glad i, og slett ikke alvorlig ment. Han er en praktkar og driver selvsagt ikke med psykisk terror, smiler hun og lover å beholde Kay for alltid.

Paret har datteren Marthe Sarine, som blir to år i april.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.