RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Galleri-drapet: Siktede fortsatt i koma

Oslo (NTB): Mannen som er siktet for drapet på den kvinnelige innehaveren av en restaurant i Galleri Oslo for snart to uker siden, holdes fortsatt i kunstig koma og er ikke avhørt.

Det opplyser politiadvokat Hans Christian Ingebrigtsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Den siktede 65-åringen har fått behandling ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen siden han ble funnet livstruende brannskadd sammen med den drepte kvinnen (41) i den etiopiske restauranten Mama Africa.

- Nøyaktig hendelsesforløp og motiv er ikke klarlagt. Vi jobber videre med vitneavhør og tekniske undersøkelser, men vi har ikke holdepunkter for at andre har vært direkte involvert, sier politiadvokaten, som opplyser at politiet håper å få avhørt den siktede snarest mulig.

Politiet siktet 65-åringen for forsettlig drap allerede 19. juni, samme dag som han og kvinnen ble funnet etter en brann i restauranten. Han ble i forrige uke formelt pågrepet, siden politiet ikke styrer når han tas ut av koma, opplyser politiadvokat Ingebrigtsen.

Fredag ga Oslo tingrett politiet medhold i begjæringen om at mannen kan holdes i varetekt i fire uker med brev-, besøks- og medieforbud. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere