NEW YORK (Nettavisen): De enorme bonusene er tilbake på Wall Street på Manhattan, og strippeklubbene er et av stedene bankfolkene i byen nå strør om seg med penger.

- 35.000 dollar på en langhelg

- En mann på Wall Street spurte min venn om han kunne finne en dame å dra til St. Barts med. Han ble forhåndskvalifisert gjennom en ID-sjekk, vi ønsker ikke menn som har utsatt økonomi - og gjennom en middag med kvinnen.

Les også: Sextrend har eksplodert: Nå drives den frem av helt ekstreme boligpriser

- På denne måten får han truffet jenta, hun får møtt ham og de vet begge da hvem de skal dra med. Til slutt ender han opp med å bruke 25.000 dollar på turen og 10.000 dollar på dama for en langhelg. Og i noen tilfeller kommer de tilbake til New York og fortsetter å date.

Denne historien kommer fra en kilde New York Post har snakket med, som forteller om hvordan finanseliten og spesielt folkene på Wall Street nå er tilbake på klubbene, barene og strippeklubbene i byen.

Covid ned - turisme opp

Antall koronatilfeller i New York har vært sterkt nedadgående i flere uker, nå, samtidig som restriksjonen på utestedene har blitt løftet.

Antall smittede i USA ligger nå på rundt 31.000, ned fra rundt 800.000 på det verste i januar. Antall daglige dødsfall ligger på 570, ned rundt 28 prosent sammenlignet med de to forgående ukene.

Samtidig er turismen også tilbake i New York, og man regner med at den vil øke med hele 70 prosent i 2022, melder New York Times.

Les også: - Fra nå av kommer det bare til å dreie seg om sex

- 2022 blir som 2006 på steroider

- Wall Street går amok: Bankfolk bruker store beløp på utskeielser, skriver New York Post som har snakket med flere kilder i nattklubb-miljøet i byen.

De forteller at de enorme bonusene i Wall Street miljøet nå er tilbake, og at finanseliten bruker mye av pengene på byen og på kjødelig utskeielser.

- De aller fleste har mistet to år av sitt liv på grunn av covid. Nå er det ute etter å ta igjen for tapt tid. De har penger å bruke, og de vet hva de vil gjøre med dem. Jeg har på følelsen at 2022 kommer til å bli som 2006 på steroider, sier en kilde i utebransjen til avisen.

Les også: Pornostjernen med sjokk-kjøp: Kommer med svært klar advarsel

- Middager til 12.000 dollar

I løpet av de to siste årene under pandemien, har ikke ansatte på Wall Street fått lov til å ta klienter ut på byen på jobbens regning.

- Når bankfolk tok meg med ut, så måtte jeg plukke opp regningen. Men nå er underholdningsbudsjettene tilbake og de gjør opp for tapt tid. Nå er det middager til 12.000 dollar (105.000 norske kroner) med 2500 dollars (22.000 kroner) flasker med Chateau Margaux, sier en klient til New York Post.

- Fikk sparken etter stripperegning

Avisen trekker også frem en episode nylig der flere ansatte i Deutche Bank fikk sparken etter at de blåste 1000 dollar på strippeklubben Sapphire på Manhattan og satte regningen på jobben.

Forholdene ligger derimot til rette for at man lett kan slippe å gå i samme fella på en enkel måte, sier en kilde til avisen.

- Voksenklubbene er alle 60/40, sier kilden, og refererer til at bare 40 prosent av stedet blir brukt som strippeklubb.

- De har også alle disse restaurantene og bedriftskortet kan derfor blir brukt på restaurant delen, sier vedkommende, selv om pengene egentlig brukes på andre deler av utestedet.

Les også: Stakk fra ektemannen da hun fikk uhelbredelig kreft: - Dør etter å få sex

- Tar jentene ned på hotellrommet

Avisen trekker også frem utestedet Somewhere Nowhere, som åpnet i juli i fjor, i 38 etasje på Renaissance hotell i Chelsea på Manhattan.

- Det å kunne ha å ha det moro på et hotell er en ressurs i en periode hvor folk er sultne på å komme på rommet med flotte kvinner. Gutta fra Wall Street fester oppe, så møter de jenter og går rett ned på hotellrommene.

Les også: Avslører Playboy-legendens sex-triks: – Derfor var han alltid klar

- Jeg har sett gutter som tar jentene med ned og gjør det de gjør og så kommer opp igjen alene. De ønsker å holde det gående utover natten, sier en kilde til avisen.

- Shots til 380 dollar stykket

Utestedet Varbella i Midtown tiltrekker seg også bankfolk fra Goldman Sachs, Merrill Lynch og Bank of America, om man skal tro manager og vin-direktøren på stedet, Elio Papa.

- Torsdagen er den nye fredag, sier Papa til avisen og trekker frem en flaske med bourbon av typen Pappy Van Winkle som en av favorittene.

Les også: Satte ny OnlyFans-rekord: - Tjente over åtte millioner på seks timer

- Vi blir bare tildelt en flaske i året og den koster 380 dollar (3350 norske kroner) per shot. Heldigvis fikk vi lagret opp noe under covid. Så covid var jo bra for noe, sier Elio Papa.

- Blåste 40.000 dollar på champagne -krig

Beni Metsch, sjefen for VIP seksjonen i The Blond forteller også om en episode der en mann holdt 30-årslag for sin kjæreste og lett blåste av 15.000 dollar, mens Richie Romero, en av partnerene på utestedet Nebula forteller om en fersk champagne-krig i deres lokaler.

Den startet da en mann inne på utestedet så at en annen mann fikk servert flere flasker til sitt bord.

- Den andre mannen ønsker å overgå ham, og slik gikk det frem og tilbake. De brukte begge over 30.000 eller 40.000 dollar den kvelden, sier Romero til avisen.

Og på spørsmål fra New York Post om hvem av dem som vant champagnekrigen, svarer han:

- Det gjorde vi. Og dette pågår mer enn noen gang.