RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gambling på børsen

Sist oppdatert:
Nå kan du virkelig gamble på børsen. Gamblingtjenesten BetOnBet tilbyr fra i dag mulighet til å satse på utviklingen på Oslo Børs. Fra før kan du gamble på Norges Banks rentesetting
Man kan spille på om hovedindeksen vil ha positiv eller negativ bevegelse fra dag til dag. I tillegg er det mulig å spille på Dow Jones, ifølge en pressemelding fra BetOnBet, som er orientert mot det norske markedet, men lisensiert i England.

BetOnBet fungerer ifølge meldingen slik at man spiller man mot andre kunder og ikke mot selskapet, som hos en tradisjonell bookmaker.

Fra før tilbys det mulighet til å spille på utfallene av Norges Banks rentemøter.

Spillerne på BetOnBet tror mest på et kutt på 0,5 prosentpoeng kommende onsdag. Deretter følger alternativene ingen endring og minus 0,25 prosentpoeng.

Indeksspillet går live, noe som betyr at man i løpet av dagen kan få flere sjanser til å hente inn arbitrasjegevinster, ifølge meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere