RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Etter funn av en bombe trolig fra krigens dager har politiet sperret for innkjøring til halvøya Vallø utenfor Tønsberg og ber publikum som befinner seg i området om å holde seg bak politiets sperringer.
Etter funn av en bombe trolig fra krigens dager har politiet sperret for innkjøring til halvøya Vallø utenfor Tønsberg og ber publikum som befinner seg i området om å holde seg bak politiets sperringer. Foto: Politiet

Gammel flybombe funnet utenfor Tønsberg

Sist oppdatert:
Det som antas å være en flybombe, er funnet på Vallø utenfor Tønsberg. Politiet ber alle forlate halvøya.

Gjenstanden ble funnet i 13-tiden i forbindelse med opprydningsarbeider på det gamle raffineriområdet, skriver Tønsbergs Blad.

- Det er funnet en gjenstand som man antar kan være en bombe som stammer fra krigens dager, sier informasjonsdirektør i Esso, Tore Revå.

En som jobber med opprydningsarbeidene, forteller til avisen at bomben skal ha vært på rundt 450 kilo og lå sammen med annet jernskrot på stedet.

- Vi er på stedet og har vært i kontakt med Forsvaret, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Merete Kvaal.

Politiet har sperret av innkjøringen til halvøya Vallø utenfor Tønsberg og ber publikum som befinner seg i området om å holde seg bak politiets sperringer. Øvrige med fri sikt til Vallø bør holde seg innendørs og bør holde seg vekk fra vinduer, oppfordrer politiet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere