RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gammel nå

Jack Nicholson i Anger Management
Jack Nicholson i Anger Management (Columbia Pictures)
Sist oppdatert:
Lurer du på om det er hyggelig å bli gammel er kanskje ikke dette filmen å se. En aldeles strålende film med Jack Nicholson er i videohyllene nå.

Jack Nicholson er en av Hollywoods gullgutter, men har aldri tolket det å være gammel mann tidligere i karrieren. Ikke så gammel som dette, ikke så sliten som dette og ei heller så gjennomført som dette.

About Schmidt er historien om en pensjonert forsikringsagent som finner ut av hverdagen slettes ikke er like bra når man ikke har noe å gå til. Bedre blir det ikke når hverdagen blir snudd helt på hodet av ting helt utenfor hans kontroll.

Tilbake står en nydelig stilstudie i det å bli gammel. I det å faktisk finne ut at livet gir deg utfordringer du aldri trodde du skulle få, og et slag i ansiktet på det samfunnet vi lever i hvor gamle mennesker er problemer som best skal stues bort på hjem.

Her er det underfundig humor, ettertanke og drama til fulle. Dette er ingen actionfilm, mer det motsatte - men en svært god film. En slik film du leier når du vil ha noe mer enn bare tankeløs underholdning. DVD-palten inneholder noe ekstramateriale som egentlig ikke betyr veldig mye - det er ikke veldig interessant i en film som dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest