RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gammelt og godt

Sist oppdatert:
Døde hester skal man helst ikke ri, men denne traveren har fått litt ekstra liv.

(Spillmagasinet): «Warhammer: Dawn of War» kom opprinnelig i 2004 og har etter sin utgivelse fått to utvidelser.

Den første, «Winter Assault», var en standard ekspansjonspakke mens nummer to, «Dark Crusade», virkelig gjorde store ting med spillet.

«Soulstorm» er den tredje utvidelsen av spillet, ogs prørsmålet er om de klarer å holde liv i et fire år gammelt strategispill.

For de som ikke kjenner serien fra før er dette strategispill hvor man samler ressurser, bygger enheter og dreper motstanderen for fote.

Nyhetene denne gangen er to nye fraksjoner: Sisters of Battle og Dark Eldar. I tillegg har de andre fraksjonene fått noen nye enheter, mest av alt flyvende og en ny kampanje med nye kart er lagt til. Alt i alt en relativt stor, ny pakke.

«Soulstorm» er alt i alt en relativt stor, ny pakke.

Sisters of Battle er noen fantatiske gærninger som trenger «faith» for å bygge de råeste enhetene, mens Dark Eldar er som navnet sier slemme-Eldars. De to nye fraksjonene tilfører spillet noe noe nytt, og er spennende - spesielt online hvor man nå har hele ni forskjellige å velge blant.

Problemet er at spillet nå egentlig er fire år gammelt, og selv om noe av grafikken er oppdatert ser det litt gammeldags ut. Hovedkampanjen er god, like god som i «Dark Crusade», men historien rundt den er litt dårligere enn man kunne forvente fra et så rikt univers som «Warhammer».

Ingen nye fans vil se lyset av denne ekspansjonspakken (som kan spilles uten det originale spillet), men hvis du vil ha mer «Dawn of War», kan du bli mer enn fornøyd.

Se video fra «Soulstorm»:

Se flere spillvideoer her

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere