*Nettavisen* Nyheter.

Gamst vil spille for Vålerenga

22.04.10 00:02

- Å spille for Vålerenga er noe jeg har hatt lyst til å gjøre hele tida. Pappa har jo også spilt der, sier Morten Gamst Pedersen til Nordlys.

28-åringen trener med Vålerenga når han er i Norge i sommerhalvåret og har etter hvert blitt godt kjent på klubbens treningsanlegg på Valle. Englandsptoffen har flere ganger nevnt Vålerenga som et aktuelt stoppested senere i karrieren.

Gamst Pedersen spilte for Tromsø før han ble proff i engelske Blackburn, men har ingen planer om returnere til den nordnorske klubben. Finnmarkingen har mistet all tillit til klubben etter rettstvisten med faren Ernst.

- Jeg vet hva som er sant i den saken, og de har mistet min tillit.

Ernst Pedersen gikk helt til høyesterett med saken der han mente å ha krav på penger fra TIL i forbindelse med sønnens overgang til Blackburn, men tapte.

Morten Gamst Pedersen har tre kamper igjen for Blackburn, og dersom han ikke forlenger med klubben blir han Bosman-spiller i sommer.

Fenerbache, Olympiakos og Palermo har vært nevnt som mulig ny arbeidsgiver for landslagsspilleren, men han utelukker heller ikke forlengelse med Blackburn.

- Vi får se hva som skjer, sier han.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.