RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst vil spille for Vålerenga

Sist oppdatert:

- Å spille for Vålerenga er noe jeg har hatt lyst til å gjøre hele tida. Pappa har jo også spilt der, sier Morten Gamst Pedersen til Nordlys.

28-åringen trener med Vålerenga når han er i Norge i sommerhalvåret og har etter hvert blitt godt kjent på klubbens treningsanlegg på Valle. Englandsptoffen har flere ganger nevnt Vålerenga som et aktuelt stoppested senere i karrieren.

Gamst Pedersen spilte for Tromsø før han ble proff i engelske Blackburn, men har ingen planer om returnere til den nordnorske klubben. Finnmarkingen har mistet all tillit til klubben etter rettstvisten med faren Ernst.

- Jeg vet hva som er sant i den saken, og de har mistet min tillit.

Ernst Pedersen gikk helt til høyesterett med saken der han mente å ha krav på penger fra TIL i forbindelse med sønnens overgang til Blackburn, men tapte.

Morten Gamst Pedersen har tre kamper igjen for Blackburn, og dersom han ikke forlenger med klubben blir han Bosman-spiller i sommer.

Fenerbache, Olympiakos og Palermo har vært nevnt som mulig ny arbeidsgiver for landslagsspilleren, men han utelukker heller ikke forlengelse med Blackburn.

- Vi får se hva som skjer, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere