RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Mia og Glenn Jørgen skal danse samme dans som de gjorde i det aller første programmet. Da ble hun belønnet med 26 poeng fra dommerne.
Mia og Glenn Jørgen skal danse samme dans som de gjorde i det aller første programmet. Da ble hun belønnet med 26 poeng fra dommerne. Foto: Paul Weaver (SIDE2)

Går dette bra da, Mia?

Sist oppdatert:
Mia Gundersen har alt annet enn full kontroll før finalen.

(SIDE2:) «Skal vi danse»-finalen nærmer seg med stormskritt, og Carsten Skjelbreid og Mia Gundersen skal ha koll på hele tre danser hver.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Carsten og dansepartner Elena skal vrikke seg gjennom cha cha cha, quickstep og et shownummer, mens Mia og Glenn Jørgen skal danse cha cha cha, slowfox og et shownummer.

Kaotisk
Begge deltakerne danset cha cha cha i aller første program, og der er nå oppdaterte versjoner av disse vi skal få se.

Med så mye nytt på programmet, er det ikke rart at man går i surr noen ganger, og Mia forteller i dansebloggen sin at de siste dagene har vært kaotiske.

Ektemannen Marcel har nemlig måttet reise bort på jobb, og Mia har dermed eneansvaret både for barn og to hunder mens han er borte. Dette kan dårlig kombineres med siste danseinnspurt, og Mia har ringte en venn i nøden, nemlig pappa Per Gundersen.

Glemsk
- Jeg kaller ham bare «The Flying Nanny» om dagen. Far kom og nå er han husmor mens Marcel reiser og jeg danser. Han ordner alt, skriver hun takknemlig i bloggen sin.

Men selv med barnepasser på plass er det mye å huske på.

- I dag glemte jeg alle danseskoene da jeg skulle ned på trening, så jeg måtte reise hjem igjen for å hente dem, forteller hun.

- Da jeg hadde hentet danseskoene og fått pappa installert reiste jeg for å danse videre. Med bilnøklene til bilen pappa skal bruke. Så måtte jeg tilbake for å levere de til pappa, det spiste enda mer av treningstiden vår, skriver hun.

Nerver for Carsten
Også på Team Carsten er det hektisk stemning.

- Klokka 19 i kveld var det for alvor tilløp til panikk i dansesal nummer tre på Dansefabrikken. Årsaken var at vi plutselig fant ut at vi måtte forandre på ganske mange av trinnene vi hadde lært inn til vår showdans, skriver Carsten i sin blogg.

- Og når man i tillegg har to andre danser vi skal lære før lørdag sier det seg selv at hodet var ganske tomt for ideer, skriver han og legger til at de fikk ting under kontroll ganske kjapt.

- Himmel og hav det var noen nervepirrende minutter før det løste seg.

Er favoritt
Oddsetterne både i Betsafe og Unibet har ståltro på at Carsten Skjelbreid vinner på lørdag. Unibet gir latterlig lave 1,10 i odds på at han vinner, mens Betsafe er hakk i hæl med 1,12.

Begge selskapene tilbyr 7 i odds på at Mia vinner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere