*Nettavisen* Nyheter.

Går for verdens største pupper

Sheyla Almeida Hershey (28) har i underkant av 2 liter silikon i hver pupp. Nå vil hun ha mer.

12.05.08 11:36

(SIDE2): Etter at Fox News hadde et TV-innslag om den brystfagre brasilianske damen har bildene av henne spredt seg verden rundt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Vil se bedre ut
Hun har lagt seg på operasjonsbordet hele åtte ganger, og står ifølge Fox News oppført hos Guiness Rekordbok med Brasils største pupper.

YouTube: Se video fra Fox News

Men størrelse 34FFF er ikke nok for damen som nå sikter mot verdensrekord. Den holdes fortsatt av avdøde Lolo Ferrari.

Les mer om henne her: Sannheten om verdens største pupper

- Jeg vil se bedre ut for hver dag. Alle bærer på en drøm vet du, og det er godt når du kan få drømmen til å gå i oppfyllelse, sier Hershey til Fox News.

Texas stopper kjempepuppene
Hun har både mann og barn uten at det legger en demper på hennes ambisjoner. Det som imidlertid legger en demper på hennes rekordambisjon er staten Texas. Der er det nemlig en lov som begrenser hvor mye silikon man kan ha i hvert bryst.

- Denne kvinnen sier at hun vil se bedre ut, men på et punkt må vi se på definisjonen av «bedre», sier legen Manny Alvarez til Fox News.

- Det finnes de som blir avhengige av plastiske operasjoner, og selv om vi ikke kjenner hele bakgrunnshistorien i dette tilfellet vil jeg likevel her si at vi nærmer oss akkurat det.

Han legger til at alle leger med en god etisk standard vil råde Hershey til å snakke med en psykolog før hun igjen legger seg under kniven.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.