Går fra Braathens til Norwegian

Anne Grete Ellingsen flyr fra den ene luftfartsaktøren til den andre. I februar starter hun i stillingen som informasjonssjef i Norwegian.

20.06.08 11:05

- Med Anne Grete Ellingsen får vi en dyktig informasjonssjef med tung bakgrunn fra luftfart. Hun kommer til å ha en sentral rolle i den videre utviklingen av Norwegians posisjon i det norske luftfartsmarkedet, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian i en melding fra selskapet.

Ellingsen har arbeidet med informasjon i Braathens i seks år, de siste to årene har hun vært flyselskapets informasjonsdirektør. Tidligere har hun blant annet vært innom Lillehammer Olympiske Organisasjonskomité og PR-byrået Burson-Marsteller.

- Jeg ser frem til å kunne fortsette i luftfarten, som er en bransje med mange utfordringer. For meg representerer Norwegian utfordreren. Det er en posisjon som tiltrekker meg og jeg ser derfor frem til å begynne i lavprisselskapet, sier påtroppende informasjonssjef Anne Grete Ellingsen, som tilrer sin nye stilling 1. februar 2004.

Anne Grete Ellingsen overtar stillingen som informasjonssjef etter Jonette Øyen, som har vært innleid fra kommunikasjonsbyrået Argument.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.