RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Går fra Handelsbanken til Nordea

Sist oppdatert:
Analytiker Ulf Leinebø blir med sin gamle sjef fra Handelsbanken for å bygge opp meglerdelen til Nordea Markets. Les mer her:
Mandag ble det kjent at Ulf Leinebø, som har vært oljeanalytiker i Handelsbanken Capital Markets, går fra stillingen for å begynne i Nordea Markets.

Han forlater dermed den anerkjente analytikeren Anne Gjøen, som sammen med Leinebø har fulgt oljeaksjene på Oslo Børs.

Han følger dermed sin tidligere sjef i Handelsbanken Capital Markets, Espen Marcussen, over til den nordiske storbankens meglerbord. Leinebø starter i stillingen 1. juni, og er i mellomtiden ute i karantene.

- Nordea skal gjøre en satsning på shipping, olje og offshore. De er store på finansieringssiden, men små i annenhåndsmarkedet, sier Leinebø til NA24 iMarkedet. Han skal inn i en slags mellomrolle mellom salgsanalyiker og innenfor corporate.

Leinebø har vært i Handelsbanken i to år, og har tidligere vært på forvaltningssiden i ti år, blant annet i Vesta og Skandia samt DnB etter at Skandia Asset Managment ble kjøpt opp av den norske bankgiganten.

Nordea har tidligere signalisert at de skal satse hardere på å få sin del av markedet for emisjoner og høyere markedsandeler i omsetningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere