RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Splash News/All Over Press)

Går i pappas fotspor

Sist oppdatert:
Åtteåringen er dyreparkens store attraksjon.

(SIDE2): Robert «Bob» Irwin var bare tre år gammel da pappaen Steve Irwin døde etter et rokkebitt i 2008. Lysluggen er blitt stor, og ligner sin far på en prikk - han tar da også etter ham i dyreverden.

Tidlig krøkes
Steve fikk raskt kallenavnet «Krokodillejegeren», og var en uredd, superengasjert og ukonvensjonell mann i møte med livsfarlige dyr.

Nå går hans åtte år gamle sønn Robert i farens fotspor i familiens dyrepark Australia Zoo i Queensland.

«Baby Bob» en av hovedattraksjonen (bortsett fra dyrene selv), og mater blant annet store krokodiller i parken. Ifølge australske medier var den unge gutten tidlig bestemt på at han ville gå i farens farlige fotspor. Jobben besto først i å mate og jobbe med de relativt ufarlige dyrene som sjiraffer og smådyr, men Roberts mål var alltid å bli med på mating og show med krokodiller.

Farlig stunt
Det er kanskje ikke så rart guttungen har et naturlig håndlag med livsfarlige dyr, da det finnes bilder av ham på pappas arm da han var bare var én måned gammel. Stuntet der Steve matet en stor krokodille med sønnen på armen vakte voldsomt blest, og kritikk den gang.

Bob feiret til og med bursdagen sin i parken da han fylte åtte rett før jul, og blir hyllet av de mange som besøker familiebedriften årlig. Han er sammen med storesøster Bindi (13) fast innslag under mating av krokodillene på Crocoseum i ferier og høytider.

I søsterens fotspor
Bindi ble også tidlig krøket i dyrenes verden, og var med pappa på jobb da hun var liten. Da hun var åtte år fikk hun sin egen Discovery Kids-serie, «Bindi, The Jungle Girl».

Både hun og lillebror er i dag store kjendiser i Australia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere