RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Går til Kjøp på Norske Skog

Sist oppdatert:
Nordea Securities går til Kjøp på Norske Skog og tar aksjen inn i sin modellprotefølje. Meglerhuset vurderer å heve kursmålet de neste seks månedene
Det går frem av meglerhusets ukentlige rapport sendt ut fredag.

Nordea Securities opprettholder sitt kursmål på 135 kroner på tre måneders sikt. Dette kursmålet har meglerhuset hatt siden april da de kom med en større analyse. Meglerhuset har hatt en reduseranbefaling på aksjen, men føler nå at aksjen er kjøpbar på kort sikt etter betydelige fall for aksjen og sektoren de siste par ukene.

- Forventninger om bedre inntjening (en ny oppsykel) 6-12 måneder frem i tid, kan drive aksjekursen opp til mid-cycle, og det er det vi har sett i de siste 3-4 månedene, skriver Nordea som mener 135 kroner tilsvarer mid-cycle-prising av aksjen.

Meglerhuset varsler at de kan komme til å heve sitt kursmål opp mot 175 kroner over de neste seks månedene, men ikke bvisene på en oppsykel er klarere.

- Tilleggsdrivere for NSG vil være utviklingen av NOK samt Norske
Skog's Improvements 2003 (deres heftige kostnadskutt på NOK 2
mrd), skriver Nordea i rapporten.

Oppsummering:
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 135 kroner
Meglerhus: Nordea Securities
Dato: 26. september

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere