RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Garanterer for Natto-emisjon

Investor Morten Sundstø har tegnet seg i en pågående emisjon.

Morten Sundstø har sammen med styreformann og administrerende direktør i NattoPharma garantert for deler av en emisjon i helsekostselskapet.

Det er dannet et garantikonsortium for skal sikre gjennomføringen av emisjon på 7 millioner kroner. Emisjonen er på 2 millioner aksjer med tegningskurs 3,50 kroner per aksje.

Morten Sunstø garanterer for 400.000 kroner gjennom selskapet Anacott Steel, mens styreformann Ola Røthe gjennom selskapet Sobona garanterer for 500.000 kroner. Administrerende direktør Thomas Christensen har gjennom selskapet Aass Trading garantert for 500.000.

I tillegg har NattoPharma fått aksept til å refinansiere et obligasjonslån. Lånet har løpetid frem til 9. juli 2011 og er på minst 16,5 millioner kroner. Det er avtalt at det skal være tilknyttede tegningsretter til lånet til en innløsningskurs på 4,50 kroner per aksje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere