Gå til sidens hovedinnhold

Gård i Enebakk cannabis-tatt for andre gang

Oslo (NTB-Therese Leine Søgård): For andre gang har politiet funnet flere hundre cannabisplanter på en gård i Enebakk i Akershus. To personer fremstilles for varetektsfengsling, mens to andre er på frifot.

Da politiet rykket ut til en gård for å følge opp bekymringsmeldinger om vanskjøtsel av et stort antall hunder, fant de en cannabisplantasje med flere hundre planter - for andre gang. I februar 2008 ble det også avdekket narkotikaproduksjon på gården.

Trond Vennatrø, leder for etterforskningsseksjonen på Follo politistasjon, bekrefter overfor NTB at det er den samme gården. Men politiet ønsker ikke å kommentere saken utover dette.

Etter det VG har fått opplyst, er det samme mann som eide gården i 2008 som i dag. Da han tok over gården i 2007, skal han ha fått løyve til å drive kennelvirksomhet og dyrking av økologiske planter.

- De er fortsatt ikke pågrepet. Vi søkte med alt tilgjengelig personell, og håper at vi skal finne dem etter hvert, sier Vennatrø til NTB. Også politihelikopter ble satt inn i søket, men uten resultat. (©NTB)

Reklame

Best i test: Maskinene som gir deg sunnere frityrmat