RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gardinen tilbake i SAS-flyene

Sist oppdatert:
Flyselskapet SAS vil om kort tid gjeninnføre den såkalte "gardinene" i sine flygninger i Europa. Det blir champagnebevertning foran og ingen ting bak "gardinene"
Mandag 23. august planlegger flyselskapet å arrangere pressekonferanser både i København, Oslo og Stockholm for å presentere sine siste planer i kampen om passasjerene, skriver Dagens Næringsliv.

Det skal bli totalt tre klasser ombord i SAS-flyene på de europeiske rutene, og det nye tiltaket inkluderer også SAS Braathens flygninger ut av Norge.

Bakerst kommer et Snowflake-konsept, hvor passasjerene ikke får noen service overhodet, og muligens går de også glipp av bonuspoengene. Trolig vil poengopptjeningen ifølge DN bli halvparten av for vanlige turistklassebilletter.

Økonomiklasse fortsetter mer eller mindre uforandret som i dag, mens Businessklasse blir oppgradert med bedre mat og service.

På norske innenriksflyginger blir det kun små endringer i form av at prisene på billettene differensieres mer alt etter hvor fleksible billettene skal være, melder DN.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere