RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gassavtale og forsinkelser for CanArgo

Sist oppdatert:
CanArgo Energy starter boring på Manavi-feltet og melder samtidig om en gassavtale samt forsinkelser. Sjekk oppdateringen her:
CanArgo skriver i en melding at selskapet har startet bboringen på Manavi M12-brønnen. Selskapet benytter seg at Saipem-riggen. Det er ventet at testingen vil gjenopptas ved M11Z brønnen i det samme området. Forhandlingene med Schlumberger om arbeidet med ferdigstille denne brønnen er i ferd med å avsluttes.

Utviklingen av Ninotsminda-feltet er blitt noe forsinket de siste ukene grunnet tøffe værforhold og elektrisitet problemene til Georgia.

Selskapet skriver også i meldingen at de har blitt enige om en kontrakt på gassleveranse Ninotsminda Field. En endelig avtale vil bli undertegnet senere, og de georgiske myndighetene skal begynne arbeidet med å reparere gassledning som skal gå frem til gasskraftverket.

Arbeidet ved Kyzyloi gassfeltet fortsetter til tross for det ekstreme værforhold. Den siste undersøkelsesbrønnen AKK02 har nå nådd en total dybde med gassindikasjoner og testingen skal snart begynne.

Ytterligere testing av AKK04 brønnen har også påbegynt med stabile produksjonsrater i overkant av 250.000 kubikkmeter. Arbeidet ved brønnene AKK01 og AKK03 vil begynne så snart ledig kapasitet er tilgjengelig i området.

I tillegg til dette kom selskapet med en generell oppdatering av operasjonene i Georgia og Kazakhstan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere