*Nettavisen* Nyheter.

Gavene kvinner ønsker seg

En moteekspert mener hun har funnet løsningen på et av de største problemene menn møter, nemlig det å kjøpe gaver til kvinner.

27.10.03 13:28

Raven Starre fra San Diego har lansert nettstedet JuicyGifts for å formidle gavetips til menn som ikke har peiling på hva de skal kjøpe til sine kvinner.

Ideløse menn
Ideen til nettstedet fikk hun etter at hun i en årrekke hadde tipset mannen om hva hun ønsket seg når det nærmet seg bursdagen hennes og til jul. Mannen kom sjelden med gode ideer selv og han hadde heller ikke tid til å bla gjennom kvinnemagasiner og lignende for å finne ut hva han skulle kjøpe.

På nettsidene hennes finner du en oversikt over hva kvinner flest ønsker seg. Utvalget omfatter blant annet badekåper, lys, kroppspleieprodukter, nøkkelringer, smykker og sexy undertøy.

Kundegaranti
Alle gjenstandene kan bestilles på nettstedet og Starre er så sikker på at andre kvinner deler hennes gavetips at hun lover pengene tilbake dersom de kvinnene som mottar presangene ikke blir fornøyd.

Selv om man ikke bestiller noe fra nettsidene er de uansett en god kilde til gavetips nå som det så smått begynner å nærme seg jul.

Her kan du besøke JuicyGifts

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.