*Nettavisen* Nyheter.

Gavepakke til Battlefield-fansen

«Battlefield 2: Euro Force» er en forsinket julegave til «Battlefield 2»-fansen.

19.02.06 20:06

(Spillmagasinet): Før jul i fjor ga EA og Dice oss den omfattende utvidelsespakken «Special Forces» til skytespillet «Battlefield 2».

Den inneholdt et lass nye hærer, kart og utstyr. Nattkikkerten ble fort din beste venn, og muligheten for å komme seg fra hustak til hustak satt de fleste pris på.

Les også:Alt om Battlefield 2.

Ny hær

«Euro Force», den første av de såkalte «Booster»-pakkene, er ikke like omfattende. Den gir deg tilgang på den nye «Euro»-hæren, ett nytt våpen til hver av klassene og nye kjøretøy.

Du kan blant annet spre frykt fra oven ved hjelp av jagerflyet Eurofighter og kjøre kongetanksen Leopard.

Både hærene, våpnene og kjøretøyene passer som hånd i hanske med resten av spillet.

Kjøretøyene og våpnene har alle sine fordeler og ulemper, og krever (som forventet) at du lærer deg noen nye triks før alt sitter som det skal. Ingen er overdrevent kraftige eller spesielt svake, så det er tydelig at utviklerne har jobbet hardt med å balansere dem skikkelig.

Tre nye kart

Tre nye kart er også på plass, men de kan dessverre bare spilles med enten 16 eller 32 spillere. EA har med andre ord satt de med sans for 64-spillers kamper ut i kulda. Noe som er synd, for brettene er av høy kvalitet.

Du skal kjempe rundt den kinesiske mur, ute i ørkenen eller i og over et stort juv. Miljøene er fulle av gjemmesteder, utkikkspunkter og mye, mye mer. Samarbeid er like viktig som alltid, og brettene åpner for en rekke artige taktikker og mye moro.

For fansen

Med en prislapp på rundt 100 kroner er «Euro Force» en trygg og god investering for de på jakt etter mer høykvalitetsinnhold til «Battlefield 2».

Inntil videre distribueres bare «Battlefield 2: Euro Force» digitalt. Fra med og tirsdag 21. februar kan du hente ned og kjøpe det her: http://downloader.ea.com .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.