*Nettavisen* Nyheter.

«Gears of War 3» til Playstation 3?

Analytiker Michael Pachter lurer på om Microsoft vil punge ut for eneretten.

29.04.10 14:08

«Gears of War» og «Gears of War 2» har vært enorme suksesser for utvikleren Epic Games, utgiveren Microsoft og også for oss spillere. I alle fall noen av oss, spillene er så langt sluppet kun til Xbox 360.

HTML EMBED

Den tid kan imidlertid være forbi. Den kjente spillindustrianalytikeren Michael Pachter i Wedbush-Morgan stiller i siste episode av «Pach-Attack!» spørsmål ved hvorvidt Microsoft er villige til å hoste opp de ekstra millionene som må til for å beholde eksklusiviteten på «Gears of War 3».

- Epic angrer ikke på 360-eksklusiviteten. De gjorde en veldig god avtale og blitt veldig rike. Det jeg mener er at det i det minste kommer til å bli forhandlet om å få fremtidige versjoner av «Gears» på andre plattformer dersom ikke Microsoft betaler enda mer, sier Pachter.

På bakgrunnen av seriens suksess tror analytikeren at Epic har makt til å kreve mer penger, penger som det ikke er sikkert Microsoft er villige til å betale.

- Vi får se hva Epic gjør, men jeg tror ikke vi får se noen nye serier etter «Gears of War» som er konsolleksklusive. Disse gutta er ute etter å tjene penger, sier Pachter.

Etter uker med rykter avduket Epics Cliff Bleszinski «Gears of War 3» offiselt på TV-showet «Late Night with Jimmy Fallon» i midten av april. Her ble også den første traileren til spillet, «Ashes to Ashes», vist frem. Spillet lanseres etter planen i april 2011.

Nedenfor kan selv du se Pachters spekulasjoner om «Gears of War 3»:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.