*Nettavisen* Nyheter.

Geir Ove: - Var min egen feil

Geir Ove gikk en tung tid i møte etter han gikk ut av «Farmen», men hjelp ville han ikke ha.

16.04.08 22:23

(SIDE2:) Da Geir Ove Johnsen røk ut av «Farmen» ble overgangen til det normale liv tøffere enn han hadde trodd.

- Jeg hadde det så bra på gården at det ble en nedtur å komme hjem. Plutselig følte jeg meg veldig alene og hadde store problemer med å sove om natta. jeg var sliten både psykisk og fysisk, fortalte Geir Ove til ukebladet Se og Hør etter at han røk ut, og la til at han ikke hadde fått sove på fire døgn da han kom hjem.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Til Side2 forteller Tana-væringen at det ikke var TV 2s hjelpeapparat som sviktet.

- Nei jeg kan absolutt ikke legge skylden på TV 2, da var det nok heller min egen skyld.

Støtte i Ann Kristin
- Man skal jo klare alt selv, man vet liksom alt om seg selv og ønsker ikke hjelp til selvhjelp, forklarer Geir Ove om den tunge tiden.

- Jeg hadde en utrolig støtte i Ann Kristin. Hun hadde jo gått gjennom det samme og vi kunne virkelig snakke om alt. Jeg føler også at jeg har vært en god støttespiller for henne, sier 24-åringen om sin gode «Farmen»-venninne.

Ryktene har sirkulert heftig om statusen på forholdet dem imellom, men begge hevder hardnakket at de er venner og at tiden får vise om det blir noe mer nå som «Farmen»-hysteriet legger seg.

Les mer:Ann Kristin: - Jeg er singel

- Jeg synes det er utrolig deilig at det er over, og at vi nå kan prate om ting vi har måttet holde skjult, forteller Geir Ove på «Farmen»-festen lørdag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Pål Kaalaas

5000 mail
- Det var et enormt press på meg den uka jeg gikk ut. «Alle» henvendte seg, og mange spurte meg om hvordan Ann Kristin kom til og fullføre og andre spørsmål egentlig bare Ann Kristin kunne svare på.

Geir Ove forteller om en utrolig pågang. Da han stilte opp til nettprat på TV 2 etter at han røyk ut, kom det inn 4-5000 mail fra seere med spørsmål til Finnmarkingen.

- Alle var så utrolig støttende og positive! Det var bare én mail som var litt halvveis negativ. Jeg satt med tårer i øynene der jeg satt og svarte, forteller Geir Ove og understreker at han må takke absolutt alle som sendte inn spørsmål og støtteerklæringer.

Mest populær
Geir Ove har uten tvil vært en av de aller mest populære av årets deltakere, og en avstemning Side2 hadde i forrige uke om hvem av alle deltakerne som fortjente og vinne gikk Geir Ove av med en overlegen seier. Faktisk så fikk han over 30 prosent av de 5000 stemmene som kom inn, med Hugo på andreplass med 26 prosent.

Les mer:- Han fortjener å vinne Farmen

- Jeg tror grunnen til at folk liker meg og Hugo er at vi har spilt et rent spill. Slik er vi også blitt fremstilt, og det tror jeg folk setter pris på, sier Geir Ove og drar fram Ann Kristin og Eren som andre eksempler på folk som fortjente å vinne.

- Ikke for det, Silje sto på fra dag én, men der vi fant frem til folk vi likte og holdt oss til dem, var hun litt mer som en frisk bris hele tiden, ler Geir Ove.

I finale episoden fikk Silje en del pepper fra noen av de andre deltakerne som mente hun hadde brukt «Farmen»-gutta i et spill.

Les mer:Flørtet med Torkel før gaute

- Man må vel spille litt for å passe inn og for å vinne. Jeg synes Silje fortjente seieren slik som hun var, sier Geir Ove.

På jobbjakt
Selv håper han at slutten på «Farmen» betyr at han selv slipper unna søkelyset.

- Skulle det komme et jobbtilbud på TV-fronten, vil jeg vurdere det, men sannsynligvis takke net, Men det virker utrolig kult å jobbe med reality bak kameraet. Det fenger veldig, innrømmer 24-åringen. Han mistet to jobber etter «Farmen» og er nå på jobbjakt i Sør-Norge.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag