RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
General og hærsjef Prayuth Chan-ocha ber 100 ledere fra regjeringen og opposisjonen, inkludert tidligere statsminister Yingluck Shinawatra, om å melde seg umiddelbart.
General og hærsjef Prayuth Chan-ocha ber 100 ledere fra regjeringen og opposisjonen, inkludert tidligere statsminister Yingluck Shinawatra, om å melde seg umiddelbart. Foto: Damir Sagolj (Reuters) (Reuters)

General Prayuth: - Meld dere

De militære kuppmakerne i Thailand ber over hundre politiske ledere om å melde seg, og det er uvisst hvilken skjebne som venter dem.

Blant dem som har fått beskjed om å melde seg for de militære, er tidligere statsminister Yingluck Shinawatra som ble avsatt tidligere i måneden.

Medlemmene av den styrtede regjeringen har også fått beskjed om å innfinne seg, og det samme har lederne av de såkalte rødskjortene som støtter Shinawatra.

Også opposisjonspolitikere som har ledet an i demonstrasjonene mot Yingluck og hennes Puea Thai-parti, har fått ordre om å møte ved en militærforlegning i Bangkok. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere