RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

George Miller debuterer med spill

(Warner Bros)
Sist oppdatert:
Lager «Mad Max»-spill i samarbeid «God of War II»-sjef

(Spillmagasinet): I et intervju med Newsweek.com avslører George Miller at han jobber med et spill basert på karakteren «Mad Max» kjent fra Millers post-apokalyptiske actionfilmer fra slutten av 70-tallet.

Spillmatiseringen skal foregå i samarbeid med Corey Barlog, mannen bak «God of War II» som sist november forlot Sony Computer Entertainment midt under utviklingen av «God of War III».

Spillet er foreløpig en veldig tidlig fase av utviklingen, men Newsweek.com avslører at det dreier seg om et action-eventyr-spill, noe som strengt tatt ikke kommer som en stor overraskelse. Få detaljer er ennå kjent, men et fint utvalg kjøretøy, nærkamp- og prosjektilvåpen vil trolig inngå i spillopplevelsen.

Miller forteller at ideen om et «Mad Max» spill er langt fra ny:

- I mange, mange, mange år – så lenge jeg kan huske, har vi blitt spurt om å lage spill basert på «Mad Max»-historien, forteller Miller som lenge var skeptisk til ideen.

- Jeg fikk alltid inntrykk av at det var snakk om action for actionens skyld uten noe underliggende mening, fortsetter han.

Filmen «Mad Max» 1979 fikk to oppfølgere, men innspillingen av den fjerde filmen i serien, «Mad Max: Fury Road» måtte settes på is på grunn av krigen i Irak. Det er denne urealiserte filmen som nå skal danne grunnlaget for spillet.

Planen er å gjennomføre de to prosjektene parallelt. Mens Miller jobber med å omsider få gjennomført filmen, er Barlog ansvarlig for å skrive manus til spillet.

Miller har faktisk gått så langt som å forsinke filmingen til fordel for spillutviklingen. Det filmbaserte spillprosjekt har dermed en litt annen fremgangsmåte enn de mange andre:

- Vanligvis skynder alle seg for å gjøre ferdig spill til filmen kommer ut. I dette tilfellet, fordi jeg har et par andre filmer å lage, kan vi vente og gjøre jobben ordentlig. Det er teorien, sier Miller.

Les flere spillnyheter på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere