RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerdt Larsens Petrolia-aksjer flagges(Ny)

Sist oppdatert:
Berge Gerdt Larsens aksjer i riggselskapet Petrolia Drilling har blitt overtatt av investeringsselskapet Increased Trading AS, et selskap kontrollert av Larsen-familien
Nytt: Mer bakgrunn.

Increased Trading eier etter kjøpene av styremedlem Berge Gerdt Larsens aksjer i dag, 21,5 prosent i det skakkjørte riggselskapet. Totalt har selskapet 99.397.000 aksjer i Petrolia etter kjøp av 99.007.000 aksjer i dag.

Increased Trading AS eies med 86 prosent av Independent Oil Rentals Ltd., et selskap som etter det iMarkedet kjenner til eies av Larsen-familien, mens 13 prosent eies av Bergen Industriutvikling AS, som har Carl-Fedrik Joys som eier.

iMarkedet har forsøkt å komme i kontakt med Berge Gerdt Larsen i ettermiddag uten å lykkes.

Pål Svenheim er daglig leder i Increased Trading AS. Svenheim er også leder av andre selskaper eid av Larsen-familien. Svenheim var ikke å nå i ettermiddag grunnet reise.

I en melding tidligere i mandag meldte Berge Gerdt Larsen at et selskap kontrollert av han hadde solgt 70 millioner Petrolia-aksjer til et selskap ikke er kontrollert av han. Gerdt Larsen kontrollerer ikke lenger aksjer direkte i Petrolia Drilling ifølge meldingen. Aksjene ble solgt til kurs 10 øre.

Før jul solgte selskaper kontrollert av Gerdt Larsen 2.400.854 PDR aksjer for kr. 0,10 per aksje til et selskap ikke kontrollert av Berge Gerdt Larsen. arsen oppga den gangen at han eide mindre enn 34 prosent i kjøperselskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere