RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Petter Nord/iBergen.no

Gest nøt godværet

Rapperen Gest la kokainen på hyllen og gjorde som hundrevis av andre bergensere.

(iBergen.no) Bergensere vet å bruke den vakre naturen som omringer byen. I dag var det stor aktivitet på Fløyfjellet med orienteringsløp, lekende barneskoleelever og en rapper som har funnet en sunn sti i livet, etter siste tidens doprelaterte mediaomtale.

Den var ingen varm dag, men når solen skinner er det ikke lett å finne sure fjes på byfjellene. Alle iBergen.no snakket med uttrykte stor glede, og appellerte til hjemmesitterne om å komme seg ut i det fri.

Kanskje Syv-fjellsturen 20. mai kan være en god anledning for deg som sitter litt for godt i sofaen til å komme deg opp og ut. Hvis du kjenner at det kribler i turfoten kan du kontakte Bergen Turlag og melde deg på.

En av dem som skal møte på i Gravdal ved Nutec den 20. mai klokken 07.30, er Gunnar «Gest» Greve. Han hadde dette å si om sin nye livsstil:

- Jeg stortrives ute i naturen. Her er det lett å få fokuset vekk fra negative ting. Det er sunt for både sjel og kropp. Nå om dagen er det masse jobb med utgivelsen av den nye platen min. Det fyller opp mye av dagen, men jeg utnytter enhver ledig anledning til å løpe opp på fjellet og hente energi.

Se bildene av friske bergensere på fjellet i bunnen av denne artikkelen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere