RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GGS hentet penger (Ny)

Sist oppdatert:
Seismikkselskapet GGS måtte under børskurs for å hente inn penger i en emisjon mandag kveld. Les hva emisjonskursen ble og hvor mye de hentet inn
(Ny: Kommentarer fra styreformannen)

GGS hentet i går kveld inn 26,4 millioner norske kroner i en rettet emisjon, som selskapet varslet om i en børsmelding mandag ettermiddag.

Det var meglerhuset Enskilda som gjennomførte emisjonen, og book-buildingprosessen viste at prisen per aksje ble satt til 7.30 kroner. Aksjen sluttet 7,74 kroner på børsen mandag.

Styreformann i GGS sier til iMarkedet.no at emisjonen ble overtegnet, men han hadde ikke oversikt over hvor stor overtegnelsen ble.

- Det var endel private, halvinstitusjonelle og institusjonelle som hadde tegnet seg. Dette er et veldig viktig steg for oss, sier Andersen til iMarkedet.no. Han lover flere nyheter fra selskapet i året som kommer - nå som "krigskassen" er fylt opp.

Les mer om emisjonen:
GGS henter penger

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere