RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GGS sparker i gang NESCOS-produksjon

Sist oppdatert:
Global Geo-Services og adm. direktør Trond Christoffersen setter nå i gang produksjonen av produktene til datterselskapet NESCOS
Det er klart etter at GGS i dag har godkjent en investeringsplan fremlagt av ledelsen i datterselskapet NESCOS.

Produksjonen av tre ulike typer av NESCOS-ventilen, samt tre ulike MRS-ventiler vil som følge av beslutningen komme i gang umiddelbart. Ifølge en pressemelding utgjør en typisk brønninstallasjon installasjon av tre NESCOS-ventiler.

- Den 23. juni i år rapporterte vi forventninger om å lande NESCOS og MRS-avtaler i nær fremtid. Siden da har forhandlingene utviklet seg positivt, selv om det har gått senere enn jeg opprinnelig hadde håpet. Jeg er derfor veldig fornøy med å informere om at vi har besluttet å starte produksjonen av ventiler, sier styreformann Morten Andersen i GGS i en kommentar.

Ifølge Andersen er beslutningen basert på positive markedstilbakemeldinger selskapet har mottatt , og for å redusere leveringstiden til fremtidige kunder og muliggjøre signering av nye kontrakter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere