RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GGS-uplift i boks til uken

Sist oppdatert:
Seismikkselskapet Global Geo-Services kan regne med at upliftinntektene fra brasilianske Petrobras er i boks til uken. Da drar Petrobras til Iran for kontraktssignering
Det har en stund vært klart at det blir upliftinntekter for GGS i forbindelse med den siste lisensrunden på iransk sokkel. Til uken kan sannsynligvis GGS også melde at pengene er på vei.

Det er det brasilianske oljeselskapet Petrobras som vil gi GGS inntekter på omkring 4 millioner dollar når de endelig signerer utviklingskontrakten for Tulsan-blokken på iransk sokkel.

Petrobras-direktør Nestor Cervero opplyste til journalister i Brasil i går at han flyr til Iran til uken for å signere kontrakten med det iranske statsoljeselskapet NIOC.

Han sa samtidig at Petrobras planlegger å investere 34 millioner dollar i oljeleting på blokken over en periode på tre til fire år. Blir det produksjon på blokken kan GGS påregne ytterligere upliftinntekter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere