RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gi bud på Carmen Electra

Sist oppdatert:
Alle gutter mellom 15 og 20 år er invitert til å være med på eBay-budrunden om den tidligere «Baywatch»- stjernen.

(SIDE2): Minsteprisen er på rundt tre tusen kroner. Men Carmen går ikke så billig. Det høyeste budet akkurat nå er på over hundre tusen kroner.

Vinneren får en date med Carmen Electra (33) på en av Los Angeles mest eksklusive restauranter. Men hvis ungutten ikke vil ha en sint rocker på nakken er det bare å holde fingrene av fatet. Carmen er nemlig gift med den tidligere gitaristen i Jane's Addiction og Red Hot Chili Peppers, Dave Navarro.

Auksjonsstedet eBay har ingen betenkligheter med auksjonen.

- Generelt, hvis det er ulovlig å selge det utenfor eBay, kan du heller ikke selge det her, uttaler en talsperson for selskapet til Ad Age Daily.

- Det her involverer en kjendis. Det er gjort for veldedighet. Og annonsen forteller akkurat hva du får. Jeg tror ikke det er noe fare for, selv om jeg ikke kjenner Carmen Electra, for at det skjer noe seksuelt her, fortsetter den ikke navngitte representanten for selskapet.

MTVs realitystjernen går ikke på date med unggutter for moro skyld. Overskuddet går til National Prostate Cancer Coalition.

PS. Det er kun amerikanske statsborgere som får lov til å være med å by. DS

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere