RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gi bud på Madonnas veske

Foto: Janet Mayer / Splash News (Janet Mayer / Splash News)
Sist oppdatert:
Flere Hollywood-stjerner har donert bort veskene sine så du kan by på dem - til inntekt for jordskjelvofre i Italia.

(SIDE2:) Hollywood-stjerner auksjonerer bort Ferragamo-veskene sine på eBay til inntekt for hjemløse og berørte av jordskjelvet i den italienske byten L’Aquila i april.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

Stjerner som Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston og Dita von Teese har signert og donert bort Ferragamo-veskene sine til veldedighetsauksjonen.

De som byr høyest kan glede seg over en stjernesignert veske fra Ferragamo, i tillegg til et håndskrevet brev fra den celebre donoren.

Madonna
Madonnas familie stammer opprinnelig fra L'Aquila, og sangeren har donert sin lekre Sophia-veske i pytonskinn. Vesken er oppkalt etter Sophia Lauren, og er en av Salvatore Ferragamos mest populære vesker, i følge auksjonssiden.

28,000 hjemløse
Hundre prosent av inntektene går til jordskjevofrene gjennom organisasjonen GlobalGiving's Italy Earthquake Recovery and Relief Fund.

Jordskjelvet i L’Aquila den 6. april målte 6,3 på Richters skala. Skjelvet etterlot seg 300 omkomne, over 1,000 skadde og 28,000 mennesker ble hjemløse.

Se alle veskene og gi bud her. Auksjonen varer til 12. juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere