RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gi denne damen en Ball-genser

(TV 2)
Sist oppdatert:
Chatsone-vertinnen Sølvi er klar for 80-tallsfesten «80'sonen» på TV 2Xtra. Men hun trenger sårt en Ball-genser. Sjekk traileren til programmet - gratis.

Hver natt til lørdag fra midnatt til klokken seks om morgenen skal Sølvi fra Chatsonen dyrke 1980-tallet sammen med TV 2Xtra-seerne.

Klissete krepptang
- Dette har vært mitt hjertebarn. Jeg har jo brent for 1980-tallet lenge. Jeg er 30 år gammel og var tenåring akkurat idet 80-årene var på sitt mest klissete, sier Sølvi til Side2.

- Jeg har funnet frem krepptangen min fra 80-tallet - og den er fortsatt klissete etter all hårsprayen, sier hun.

Klikk her for å se videoklipp fra Sølvis flørt med 1980-årene (gratis) .

Likevel er det en vesentlig 80-tallseffekt som mangler.

- Jeg har ennå ikke klart oppdrive en Ball-genser. Men jeg skal trygle mine seere om å hjelpe meg, sier hun.

Idol-Maria gjest
Men 80-tallparty blir det uansett, og Maria Haukaas Storeng fra fjorårets Idol-sesong skal være med i første sending - som avvikles allerede fredag kveld.

- Jeg håper hun også skal kle seg 1980-talls. I programmet skal hun uansett spille videoen sin, og vi skal spille masse musikk, sier Sølvi, som ikke bare skal fokusere på tyggis-popen i 80'sonen.

- Vi skal ha med puddelrocken også, det blir all slags musikk fra 1980 til 1989. Og det blir ikke noe badtaste-party. 80-årene er tilbake både i mote og trend, slår hun fast.

I begynnelsen av programserien skal konseptet være åpent, og seerne kan få være med og bestemme stilen. Etterhvert håper Sølvi å ha få på plass konkurranser som drypper av pastellfarger og 80-tall.

- Jeg vil ha dansemaraton og Rubiks kube-konkurranse, sier Sølvi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere