RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gi ham forspill

Foto: Shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Ikke la ham ta til takke med ingenting.

(SIDE2): Det skal kanskje ikke mer til enn et håndtrykk til før typen din er klar som en overkåt kanin, men det betyr ikke at han ikke kan få det bedre. Og fortjener det bedre.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

-Når en mann er opphisset på den rette måten, er han både mer mottakelig og får også en orgasme som er mye mer intens enn ellers, sier sexekspert og lege Gloria Brame til cosmopolitan.com.

La han se kroppen din
Vær naken. Det sies at menn ikke klarer å visualisere på samme måte som kvinner – og er det tilfellet, så er det jo ingen vits å plage ham mer enn nødvendig.

Så få av deg klærne og la han glo i vei – du er den eneste av dere som kommer til å føle flauhet, han kommer til å kose seg glugg.

For å virkelig få opp dampen, kan du selvfølgelig sprite opp seansen litt ved å binde ham fast, strippe, kle av ham også.

Bare sørg for at han skal SE, ikke røre.

Pusteteknikk
Neida, vi snakker ikke om fødsel eller tantriske pusteøvelser, slapp av.

Men flere enn en har uttalt nytelse over varm pust på naken hud. Og det er slett ikke noen akrobatikk å utføre.

Pust han vekselvis varmt og kaldt på halsen like under øret, eller brystvorten, gjerne med en og annen tungeslikk for å fremheve pusten.

Og pusten kan også ha gunstig effekt dersom du blåser kaldt på varme steder!

- Å puste kald luft på opphetede områder, vil faktisk føre til at han holder lenger, sier sexspesialist Ava Cadell.

Vær litt hard
Kvinner vil ha det varsomt, menn vil ha det røft. Vanligvis.

Det betyr ikke at gutta nødvendigvis er inne i lakk og sadomasochisme, men de tolker det som at jenta er like med og har like lyst som de selv, dersom hun er offensiv. Jenter som tar kontroll er turn-on, oh yeah!

Så sug deg fast og dytt ham rundt som du vil.

Ta på mannen
Menn liker å bli tatt på de også, så bruk hendene dine.

Det betyr ikke at du skal kaste deg med nebb og klør (!) over det han har mellom beina. Nei, stryk, klor lett, klem, masser – det du selv ville likt. Varier, og ikke konsentrer deg bare om brystvorter og innsiden av lærene – huden er følsom åkke som.

Til bristepunktet
Nesten fram, så tilbake. Nei, det er ikke snakk om brettspill, men et spill er det jo. Før ham nesten over kanten av orgasmen, men hold så igjen. Repeterer du det noen ganger, vil han ikke klare å være sur på deg resten av den dagen i hvert fall.

Måter å gjøre det på er å kysse ham eller føre tunga på området under navlen hans eller på hoftene. Merker du at han spenner kroppen, er det på tide å roe ned., og finne et annet område (øreflippen kanskje?) før du til slutt gir ham det siste dyttet helt over.

Og som noen siste råd til slutt:
Bruk det Gud utstyrte dere med – dropp kroppskremer og oljer (de smaker oftest ikke særlig godt), ligg unna de drøyeste utkledninger (både kjettinger og nagler kan forårsake skader) og for store forberedelser (roseblader på senga, dusinvis av duftlys og champagne og sjokolade etter å ha lagt på nytt sengetøy og støvsugd kåken) kan tappe de fleste for krefter – og da er det vanskelig å skulle gjøre en god jobb som teaser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere