RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gi sexlivet variasjon

Sist oppdatert:
Sexlivet blir lett grått og kjedelig når samme tralten gjentas hver gang. Se fire enkle punkter som kan fikse variasjon i moroa.

(Womanweb.no): Har sexlivet gått fra en dans på roser til et gjesp på laken? Kanksje kan en av disse variantene friske opp:

FLYTTEDAG

Ender dere alltid opp i senga med lyset av under hele akten? Prøv å ha sex i et annet rom, på et annet møbel eller kanskje et vågalt sted utenfor hjemmets fire vegger. Hva med i et prøverom eller ute i skogen? Plutselig virker ikke de tradisjonelle stillingene så tradisjonelle lenger!

SKAL VI LEKE?

Det finnes masse sexleketøy som kan sette fart i dere begge to, og gi leken på laknene en ny dimensjon. Vibratorer, håndjern, varmende oljer – her er det bare å finne ut hva dere tenner på. Surf eventuelt innom Kondomeriet.no, Erotikknett.no eller Ceciliekjensli.no hvis du ikke har påtrengende lyst til å støte på en kollega idet du kommer ut av sexbutikken en fredags ettermiddag.

LUKSUSMODELLEN

Kjøp en flaske champagne og hell den musserende vinen over hverandre. Boblene føles fantastiske på huden, og følelsen blir bare forsterket idet dere begynner å slikke hverandre rene. Dette er jo dyre dråper, så det er viktig å få i seg alt sammen! All annen deilig mat og drikke er også verdt et forsøk i senga – prøv for eksempel is, sjokoladesaus eller pisket krem, for å nevne noe.

MUSKEL-ELTING

Hvorfor ikke innlede parringsdansen med å gi ham en omfattende, sensuell kroppsmassasje, og deretter la ham gi deg den samme behandlingen? Bruk en velduftende massasjeolje (og pass på at det ikke står ”avslappende” på flasken...). Dette er knallgod oppvarming – helt bokstavelig – til en god runde i sengehalmen.

Ikke alle sextips er like gode. Vi har funnet fire vi neppe kaster oss over med det første:

¿ Finn inspirasjon i fryseren: Ta en frossen ert og rull den over partnerens mest sensitive områder for en mild, men isende opplevelse. (Kilde: The Daily Star)

¿ Ta en kald ølboks ut av kjøleskapet og gni den langsomt over brystvortene dine til de blir helt harde. (Kilde: More Magazine)

¿ Ta en glasert smultring med hull i midten og få meg til å ha den rundt penis, for så å småspise rundt den. (Kilde: 23-årige ”Stephen” i More Magazine)

¿ Vær fårete! Gå ned på alle fire og slikk mine edlere deler til melodien av ”Bæ bæ lille lam”. (Kilde: Sexspillet Double G)

Les også:

Slik gir du erotisk massasje

Test sexlysten din

Flere sextips

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere