Gå til sidens hovedinnhold

«Giana Sisters» er tilbake

Retroklassikeren «Giana Sisters» i ny versjon til Nintendo DS.

Husker du «Giana Sisters»? Ikke? Synd. Det er en spillklassiker med en liten dose kultstatus. Spillet kom i 1997 og hører til datidens «Jump’n’Run»-spillene.

HTML EMBED

Om du synes det ligner veldig på «Super Mario», er ikke det tilfeldig.

«The Brothers are History!»

- Spillets mange likhetstrekk med Nintendo’s «Super Mario Bros.», og den britiske utgavens dristige slagord «The Brothers are History!» førte til at det raskt ble trukket fra markedet. Kontroversen bidro likevel til at «The Great Giana Sisters» fikk en legendarisk kultstatus i spillmiljøer – originale utgaver regnes i dag som verdifulle samleobjekter, skriver spillselskapet Pan Vision i en pressemelding.

VERDT Å LESE: «Giana Sisters» på Wikipedia

Nå kommer de to søstrene tilbake i et plattformspill til Nintendo DS.

80 brett i «Giana Sisters DS»

«Giana Sisters DS» inneholder 80 ulike nivåer, hvor spillere får oppleve alle de originale elementene ved pc-utgaven, samt nye utfordringer tilpasset Nintendo DS. Spillet byr på et mangfold av objekter, bonusnivåer, skjulte overraskelser og en redesignet grafikk som en nostalgisk hommage til 87-versjonen, opplyser Pan Vision.

Musikken til spillet er en remiks av det originale lydsporet skrevet av den berømte spillmusikk-komponisten Chris Hülsbeck, utført av Fabian del Priore.

«Giana Sisters DS» slippes 24. juni 2010.

Skjermbilder fra ««Giana Sisters DS»:

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken