RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gibson ber jøder om hjelp

Sist oppdatert:
Mel Gibson sier han ber jødiske ledere å hjelpe ham og finne den beste måten å vise at han er lei seg for etter hans jødeutsagn.

(SIDE2:) I et offentliggjort brev bekrefter Mel Gibson at han uttalte seg svært nedlatende om jødene i sin berusede tilstand da han ble arrestert før helgen.

Gibson ble stoppet fordi han fyllekjørte. I etterkant har ledere for jødiske interesseorganisasjoner i USA kalt ham en hykler. Forøvrig er dette samme personer som sterkt kritiserte Mel Gibsons film «Passion of the Christ».

I et åpent brev tirsdag ber Gibson disse personene om hjelp, og gjentar flere ganger at han beklager dypt det han sa.

- Vil snakke med ham
- Vær så snill og forstå at jeg ikke er en anti-semittist og jeg er heller ingen hykler, men jeg er svært svært lei meg for å ha såret mange mennesker, sier Gibson. Gibson sier at han forstår at han som offentlig kjent person også må passe munnen sin.

- Det er ingen unnskyldning, og det skulle heller ikke vises toleranse for noen som tenker eller uttaler anti-semittiske bemerkninger, skriver Gibson.

- Vi vil gjerne se bevis på at hans anger er ekte, men vi ønsker å møte ham og hjelpe ham, sier leder for Anti-Defamation League Abraham H. Foxman.

Får følger
Gibsons kommentarer, som ble gitt til en jødisk politimann som forøvrig har sagt at han ikke vektla det Gibson sa i hans tilstand, har blant annet ført til at TV-selskapet ABC har skrinlagt Gibsons planlagte miniserie om Holocaust. Mel Gibsons selskap og ABC var i ferd med å utvikle serien sammen.

Mer om Mel Gibson:

Mel Gibson til avrusning

Mel Gibsons framtid i fare?

- Jeg sa forkastelige ting

Mel Gibson arrestert

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere