*Nettavisen* Nyheter.

Giertsen: - Premien er litt snau

Thomas Giertsen skal sitte i «Norske talenter»-juryen. Men han er ikke helt fornøyd med premieren.

08.12.07 14:41

(SIDE2): Fredag avslørte «Senkved» at Thomas Giertsen skal sitte i juryen i programmet «Norske talenter», som begynner på TV 2 over nyttår.

- Som å se på TV
- Det er på en måte det ultimate talentshowet. Det er det beste fra «Idol», «Skal vi danse», «Dansefeber»... Alle som har et talent, hva enn det skal være, kan melde seg på der, sa Giertsen under programmet fredag.

«Norske talenter» lar alle typer talenter prøve seg foran en jury. Klipp fra andre lands utgaver av showet, viste blant annet talenter som jodlet, spilte på sag og buktalte. Det er heller ingen aldersgrense.

Giertsen hadde ikke problemer med å takke ja til å være med i juryen:

- Jeg syns det var veldig deilig å bare få lov til å slippe å være programleder og slippe å opptre, bare sitte og si om jeg syns det er bra eller dårlig. Det er som å sitte hjemme og se på TV, sa han.

Ære og berømmelse
På spørsmål om hva vinneren får, nølte han.

- Man vinner...man vinner...ære og berømmelse, og så vinner man en halv million, sa han og fikk rungende applaus fra publikum.

Giertsen spurte det applauderende publikummet om de virkelig syntes det var veldig mye penger.

- Jeg har tenkt litt på det... Jeg får kanskje ikke lov til å si dette, men jeg syns det var litt snaut. Hvis du er Norges største talent på ett eller annet... Det er ingen som kommer i avisen hvis de vinner en 500.000 i Lotto, sa han.

Se hele klippet fra «Senkveld» her(betalingstjeneste).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.