RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gift med en dokke

(YouTube)
Sist oppdatert:
Det er ikke bare mennesker som gifter seg. Møt folk som har giftet seg med kjæledyret, en pute og Eiffeltårnet.

(SIDE2:) Hvis du ikke finner drømmepartneren, trenger du ikke leve livet alene. Kanskje du faller for kjæledyret ditt - eller kanskje du syns broa på vei til jobb ser ganske lekker ut?

Inspirert av The FW har vi samlet noen av verdens rareste bryllup:

Kvinne og hund
Hunden er menneskets beste venn - så hvorfor ikke også partner? Jennifer bestemte seg for å gifte seg med hunden sin i en romantisk seremoni. Bryllupet ble inkludert i dokumentaren «50 Greatest Wedding Shockers», og du kan se seremonien på YouTube.

Mann og digital kvinne
I et NintendoDS-spill kan du late som om du dater en animert figur. Men for Sal ble dette mer enn en lek. Han forelsket seg i karakteren, og i 2009 ble de gift.

- Jeg elsker karakteren, ikke maskinen (...) Jeg vil bare ha henne nå, hun er bedre enn en virkelig jente, sier han til CNN.

Se innslaget her.

Kvinne og Eiffeltårnet
Mange forteller at de forelsker seg i Eiffeltårnet etter et besøk i Paris. Erika mente dette bokstavelig. I 2008 giftet hun seg med attraksjonen og tok etternavnet La Tour Eiffel.

Kvinne og Golden Gate Bridge
Eiffeltårnet er ikke den eneste turistattraksjonen som kan gjøre kvinner mo i knærne. En amerikansk kvinne forelsket seg i Golden Gate Bridge i San Fransisco.

- Jeg er en kvinne, dette er en bro. Og til tross for våre store forskjeller er vi veldig forelsket, sier hun i en dokumentar om personer som forelsker seg i objekter.

- Noe av det vanskeligste med å være forelsket med en offisiell bygning, er at han og jeg aldri kan være virkelig intime, sier hun, men forteller at hun eier en liten del av broen som hun kan ha sex med.

Se innslaget om kvinnen her.

Kvinne og delfin
Sharon forelsket seg i delfinen Cindy 15 år før de giftet seg i 2006. Det var kjærlighet ved første blikk.

- Det er ikke en pervers ting. Jeg elsker denne delfinen. Han er mitt livs kjærlighet, sier hun til MSNBC.

Hun er imidlertid ikke sjalu og lar delfinen ha sex med andre delfiner. Hun håper til og med at han vil få barn med noen av delfindamene.

Mann og pute
De fleste er enige i at puta er deilig å ligge på. Lee Jim-gyu likte bildet på puta si så godt at han like gjerne giftet seg med den.

Puta har et bilde av en populær anime-karakter. Bryllupet fant sted i 2010.

Se et intervju med Lee Jim-gyu her.

Mann og dokke
At enkelte menn lar seg tilfredsstille av sexdokker er ikke noe nytt. Men i motsetning til de fleste andre, utviklet Davecat følelser for dokka si. Dokka har fått navnet Sidore - Si-Chan blant venner - og hun ble født i nærheten av Tokyo. Begge er fans av Joy Division, Mecha-dataspill og fotmassasje.

- Hun er en tilgivende, aksepterende partner, noe som er veldig vanskelig å finne i en organisk kvinne, sier han til Asylum.

Se et klipp om paret her.

Les om flere sære forhold her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere