*Nettavisen* Nyheter.

Gifter seg i helgen

Lachey blir «Newlywed» på ny om ryktene stemmer.

08.12.07 15:06

(SIDE 2): Nick Lachey er kanskje aller mest kjent som eksmannen til Jessica Simpson fra MTV-serien «Newlyweds: Nick & Jessica». Men om det følger en ny runde med «Newlyweds» når han gifter seg i helgen, vites ikke.

Les mer: De mest sjokkerende bruddene

Selv om ekteskapet med Simpson gikk på en smell, ser det altså ikke ut som om dette har skremt Lachey fra å smis i hymens lenker. Ifølge FOXNews.com skal han og kjæresten Vanessa Minnillo gifte seg i helgen.

Sydenbryllup
Ifølge nettstedet har paret reist til Bahamas, hvor bryllupet skal finne sted på et hotell. Minnillos venner skal ha ankommet fredag ettermiddag. Men paret har selv ikke kommentert ryktene om bryllup.

Jessica er advart
Allerede for et år siden skal Lachey ha ringt ekskona Jessica og fortalt om bryllupsplaner med sin nye kjæreste.

Han skal da ha ringt henne og gitt beskjed om planene, fordi han ville slippe nyheten selv, skrev det australske nyhetsnettstedet National Ledger i desember 2006.

Les mer: - Jeg gifter meg igjen

Ny kjæreste
Dette var bare et år etter at Jessica søkte om skilsmisse fra Lachey i desember 2005. Men etter en rekke korte forhold med blant annet artisten John Mayer, skal sørstats sangerinnen også ha funnet lykken. Hun skal være kjæreste med Dallas Cowboy, Tony Romeo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag