RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gifter seg med radiomann

Foto: Åserud, Lise (SCANPIX)
Kristopher Schau (38) og Espen Thoresen Hversaagod-Takkskalduha (50) har forlovet seg.

(SIDE2): Artisten og komikeren Schau og radiokjendisen Hversaagod-Takkskalduha gifter seg for å rette fokus på det norske skattesystemet, skriver VG. Sistnevnte mener nemlig man tjener penger på å være gift.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jeg har fridd og Kristopher har sagt ja, så nå er vi teknisk sett forlovet, uttaler Hversaagod-Takkskalduha til Spotlight på TVNorge.

De har ikke skiftet legning, men sier at de synes det er urettferdig for heterofile menn å ikke ha den samme fordelen som for eksempel homofile har med at de kan skifte skatteklasse og tjener penger på å gifte seg.

Han forklarer at alle som gifter seg går fra skatteklasse 1 til skatteklasse 2, og at hvis du blir forsørget av den ene vil du kunne tjene brutto mellom 20.000 og 30.000 i året.

Tidligere gift
Schau er sønn av Finn Schau og broren til Aleksander Schau. Han var i 1998-1999 gift med skuespillerinnen Kristin Skogheim. Schaus komikerkollega har vært gift med Eli Margrethe Nessa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere