*Nettavisen* Nyheter.

Giftet seg med voldsmann

Stephen Belafonte beskrives som voldelig og utro av tidligere kjærester.

10.08.07 15:04

(SIDE 2): Det er langt fra en engel Mel B har giftet seg med. Stephen Belafonte har rettsdokumenter på at han er «sjikanerende og lovbrytersk» melder The Mirror.

Han og Scary Spice giftet seg i Las Vegas for to måneder siden. Da erklærte Mel B på ekteskapskontrakten at hun hadde vært gift tidligere, men det har nå kommet frem at Belafonte ikke fortalte at han også hadde vært gift.

Han giftet seg nemlig i Las Vegas for nøyaktig ti år siden med Nancy Carmell. De separerte seg tre måneder senere.

Slo tidligere kjæreste
Belafonte ble arrestert for å ha gått til angrep mot sin samboer, Nicole Contreras, i 2003. Nicole og Belafonte har også en datter sammen.

I 2001 skal badboyen også ha angrepet to menn, og forårsaket store skader på bilen de kjørte. Han slapp unna fengsel, men måtte betale en klekkelig sum for misgjerningen.

En annen ekskjæreste forteller at Belafonte var utro mot henne gjennom hele forholdet.

- Jeg hadde en dårlig magefølelse gjennom hele forholdet. Han oppførte seg som en gærning og var generelt merkelig.

Mel B fikk sjokk
En venninne av Mel B forteller til The Mirror at sangerinnen ble sjokkert over Belafontes voldelige historie. Men at hun visste om dette før de giftet seg.

- Mel vet at han ikke er en engel, forteller venninnen.

Måtte delta i voldsprogram
Etter flere voldsepisoder måtte Belafonte delta i et års program som skulle hjelpe han med å kontrollere voldsbruken og sinnet i 2003. Han brukte over 2 år på å fullføre.

Mel B er ifølge The Mirror nå desperat etter å få forholdet til å fungere etter problemene hun har hatt i tidligere forholdt.

Hennes første ekteskap med danseren Jimmy Gulzar varte i kun i 14 måneder, og Eddie Murphy nekter å snakke med henne etter at hun fødte deres felles datter, Angel Iris.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.